Sponsoring of adverteren.

U levert diensten of produkten op het gebied van woningaanpassingen?
Dan biedt deze site u gelegenheid om met uw doelgroep in contact te komen.

Enkele honderden serieus geïnteresseerden bezoeken dagelijks deze site. Dat mag bescheiden lijken, maar het betreft bezoekers van hoge kwaliteit.
Het gaat hier om mensen die zelf bezig zijn met ingrijpende woningaanpassingen, een woonvorm met zorg willen opzetten. Ook zijn het toonaangevende adviseurs of beslissers binnen revalidatiecentra, gemeentelijke Wmo-afdelingen, of indicatieorganen. Allemaal gericht zoekende belangstellenden, met concrete plannen voor de aanschaf van uw producten en diensten.

Ir Grootveld staat open voor samenwerkingvormen met leveranciers van betrouwbare producten of diensten. Met als doel, om door uitwisseling van informatie beiden tot een betere dienstverlening te komen. Ir Grootveld zal er daarbij op toezien, dat zijn onafhankelijkheid als cliëntadviseur altijd gewaarborgd blijft.


(Lees meer...)

douche joost

portret
 
computer jaco joost

Uw steun is belangrijk!

Voor veel mensen blijkt deze informatieve site in een behoefte te voorzien. Het onderhoud vraagt echter nogal wat tijd, onkosten en energie. Dat is naast het reguliere advieswerk nauwelijks op te brengen, waardoor de continuïteit onzeker is. Daarom zijn advertenties en sponsorbijdragen meer dan welkom.

U kunt een aanklikbare banner plaatsen, maar er zijn in overleg ook andere mogelijkheden.
Maakt u gebruik van onderstaand Opdrachtformulier of neem contact op met Ir Grootveld voor meer informatie.Aanklikbare banner met link.

Het plaatsen van een aanklikbare banner geschiedt voor perioden van telkens een jaar. Dit kan op een of meer van de redactionele pagina's. In overleg door uzelf te bepalen. De kosten hiervoor (€ 120,- excl. btw per jaar) vooraf te voldoen op Iban NL 82 INGB 0001303194 tnv. Grootveld Architekt en Adviseur Vierpolders. Na betaling ontvangt u een betalingsbewijs en wordt de banner met verwijzing naar uw site actief voor de duur van een jaar.

De standaard afmetingen zijn 400x70 pixels, onderaan een pagina, of 180x180 pixels, of 180x600 pixels, in de linkermarge van de door u gekozen pagina('s). Het formaat is gif of jpg. Er zijn ook mogelijkheden voor het plaatsen van andere maten banners, in de kantlijn van redactionele pagina's. Neem hierover contact met mij op.Andere mogelijkheden.

Behalve banners zijn er nog meer mogelijkheden. Zoals een affiliate-overeenkomst, waarbij u bijdraagt voor elke lead die vanaf deze site komt. Uw bedrijf of organisatie kan ook mijn diensten inhuren. In de vorm van workshops en een spreekuur of informatiestalletje ten behoeve van uw personeel of klanten.
Misschien heeft u zelf ideeën die u met mij wilt bespreken. Stelt u uw gewaardeerde vraag d.m.v. het formulier onderaan, of neem contact op met Ir Grootveld.


(Naar index...)Opdracht- en informatie-formulier.

Ik wil graag nadere informatie ontvangen
over één van de onderstaande mogelijkheden:


Plaatsing van een aanklikbare banner naar URL:

Andere mogelijkheid:

Naam en voorletters: 
Bedrijf: 
Adres: 
Postcode en plaats: 
Telefoon: 
E-mail: 
Naam en voorletters: 
Bedrijf: 
Adres: 
Postcode en plaats: 
Telefoon: 
E-mail: 

. . .


(Naar index...)

adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.