Woningaanpassing home > Advies home > Particulier > Over Johan Grootveld.

"ervarings­deskundig en tot uw dienst..."

Over Johan Grootveld.

Als vader van twee meervoudig gehandicapte zonen ken ik de emoties en zorgen rond procedures en verbouwen. Ik coach personen met beperkingen en ouderen bij het vinden van een geschikte woning en het maken van bouwkundige aanpassingen. Als architect (TU-Delft) ontwerp ik creatieve oplossingen die passen bij uw woning.

De kloof tussen de verschillende experts, waarmee u te maken krijgt is groot. Als ervaringsdeskundige bundel ik al ruim twintig jaar mijn deskundigheid op bouwkundig, juridisch en ergonomisch terrein. Juist die combinatie beperkt (communicatie)-problemen en is uniek in "zorgland".

Bekijk de berichtgeving in de media en de positieve reacties die eerdere cliënten gaven.


(Lees meer...)

tillift in huisaanpassing

advies en spreekuur
 
advies woningaanpassing


Kennis delen.

Als bouwconsulent adviseer ik de leden van landelijke organisaties van mensen met beperkingen en senioren. Daaronder VSN, BOSK, VKS, MSVN, DON ed. Ook MEE-organisaties, revalidatiecentra en gemeenten doen een beroep op mijn ervaring. Mogelijkheden zijn workshops voor cliënten of professionals over bouwkunde, woningaanpassingen, subsidieregelingen, toegankelijkheid of kleinschalig wonen. Heeft u zelf ideeën? Zeg het mij!

Ik sta open voor samenwerking met bedrijven, gemeenten en indicatie-organen. Aanvrager, verstrekker, adviseur en leverancier hebben elk hun eigen inbreng bij het tot stand komen van complexe woningaanpassingen. In samenwerking en compromisbereidheid bereik ik voor alle betrokkenen het beste resultaat. Eis daarbij is het behoud van mijn onafhankelijke positie.


­

Op (zeer) onregelmatige tijden schrijf ik in dit weblog over mijn werk- en privésituatie. Dat leverde in de loop der tijd een aantal aantrekkelijke en herkenbare verhalen op. Onder andere over de soms onnavolgbare regelgeving.

Bezoek de Facebookpagina voor het laatste nieuws. Daar houd ik ook ontwikkelingen bij op gebied van woningaanpassingen en regelgeving. Bezoek deze pagina dus regelmatig en "Like" hem vooral!

Op Linked In vindt u informatie over opleiding, werkzaamheden en achtergrond. In discussies op het terrein van Wmo en aanpassingen draag ik mijn steentje bij.


­

De beste referenties zijn natuurlijk de ervaringen van mensen, voor wie ik eerder iets heb kunnen betekenen.

Ook de verschillende media, zowel bladen van cliëntenorganisaties als de landelijke en regionale pers, besteden regelmatig aandacht aan mijn advieswerk en de website.


­

adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.