Woningaanpassing home > Geld & recht > Kosten aanpassingen.

Wat kosten woning­aanpas­singen?

Vraag hier uw vrij­blijvende offerte aan!
 

Het bepalen van de kosten van een woningaanpassing is niet eenvoudig. Daarvoor verschillen woonsituaties en zorgvragen te veel. Een kostenraming, zoals gemeenten veelal (laten) opstellen, geeft niet meer dan een globaal beeld. Het is geen garantie voor de werkelijke bouwprijs. De gemeente of adviseur bouwt immers niet zelf. Zekerheid over de kosten in uw situatie krijgt u alleen maar via offertes van uitvoerende bouwbedrijven.

Vraag hier gratis en geheel vrijblijvend zulke offertes op maat aan. Van binnen en buiten uw eigen regio. Dan weet u waar u financiëel aan toe bent. Door prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken kunt u bovendien veel geld besparen. Maak dus uw keuze(n) uit de vakgebieden hieronder. Vul het bijbehorende formulier in en ontvang in één stap tot wel zes verschillende aanbiedingen. Gratis en zonder risico's voor u.

Ondervindt u problemen? Stuurt u dan de gevraagde gegevens per e-mail.

Zo werkt het:  • 1.  Selecteer het vakgebied waarover u offertes wilt ontvangen. Vul vervolgens gratis en vrijblijvend het formulier in. Beschrijf alles zo specifiek mogelijk. Hoe meer informatie, hoe beter passende offertes.

  • 2.  Uw aanvraag komt terecht bij aanbieders die in uw regio actief zijn. Dit gebeurt op basis van uw postcode, plaats en offertevraag. Dit gaat in het algemeen om maximaal zes bedrijven.

  • 3.  De aanbieders die uw aanvraag ontvangen zullen u binnen een paar dagen vrijblijvend benaderen om voor een passende offerte te kunnen zorgen. Uitgaande van het formulier dat u heeft ingevuld.

  • 4.  Vergelijk tenslotte de aanbieders. Op basis van offerte, bedrijfspresentatie, referenties en manier van communiceren. Alleen zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de prijs-kwaliteitverhouding tussen de bedrijven.

  • 5.  Als u op een later moment besluit uw (ver)bouwplannen uit te gaan voeren, neem dan contact op met de gewenste aanbieder(s) om verdere afspraken te maken over de wijze van uitvoeren.

adres grootveld architekt en adviseur
Site design and copyright by Ir Grootveld / Blinksoft.